Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt och vis när det kommer till solcellsanläggningar eller IMD och laddstolpar. Några av de tjänster vi erbjuder redovisas nedan.

Beräkningar och underlag

För att komma fram till vilken solcellsanläggning som passar ert hus bäst, behöver noggranna analyser och beräkningar göras. Utifrån dem kan vi sedan lämna ett fast pris samt detaljprojektera anläggningen. Därmed får ni pålitliga beslutsunderlag att fatta ert investeringsbeslut på.

img

Installation av solceller

När du väl bestämt dig för att du vill satsa på solceller samt vilken storlek av anläggning du vill ha är det dags för installationen. Vi skriver kontrakt med fast pris och tid och ser till att dina solceller blir installerade på ett riktigt sätt och att de kan börja fungera så fort som möjligt.

img

Underhåll

En av fördelarna med solceller är att de kräver väldigt lite underhåll. I de fall det trots allt krävs finns vi även här för att hjälpa dig med detta. Via app eller internet så kan ni och vi följa att de producerar som de ska.

Rådgivning

Eftersom vi har varit verksamma inom branschen under många år och specialiserar oss på solceller, laddinfrastruktur, energilagring och effekteffektivisering så är vi experter på det. Just därför kan vi också förse dig med all rådgivning kring dina solceller och laddstolpar som du kan tänkas behöva.